Ute i orangeriet hänger gula citroner

 
Ute i orangeriet hänger gula citroner på citronträden och blommor har slagit ut så det luktar ljuvligt där ute. Det har funkat bra i vinter och ha träden där. Vi har värme där ute så det är ca 8-10 grader och vi får vattna lite oftare. I vår så ska jag så frön där ute och jag funderar på att åka till en plåtverkstad där jag kan beställa några stora kar eller ”lådor” i plåt där man kan ställa plantorna. Håller på att läsa om bokashi jord och hur jag ska så frön osv. Jag kan inte så mycket, men jag gör det bara för det är roligt och jag tror man lär sig med tiden. Det har ju gått bra hittills 🙂
 
Nej nu är det bokföring som gäller för mig ….
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Ute i orangeriet hänger gula citroner”

  1. Hej! Jag läser med glädje din blogg varje dag. Har ingen egen. Jag sår ganska mycket sommarblommor varje vår. Jag har köpt stora brickor och underbevattningsmattor från Willab garden, fungerar jättebra tycker jag. Maggan i Norrland

  2. Tänk va härligt med egna citroner här uppe i mörka Norden på vintern 🙂 har ni någon speciell belysning där ute för att det ska lyckas ?

  3. Oooh, du läser om bokashi! Vad roligt, jag startade i höstas och är helt såld! Så bra att själv ta hand om mat som annars slängs. Jag är iofs bra på att inte slänga så mycket mat, men det blir ju ändå skal och så. Jag har gjort ca 10 hinkar nu tror jag och det är så kul att se hur det otroligt nog blir jord efter 2 veckor! Om du inte redan är med så gå med i Bokashifrämjandet på Fb-så mycket kunskap och människor som frikostigt delar sina erfarenheter. Lycka till!
    Maria i Huddinge

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *