Jösses vad tiden går fort

 
 
Jösses vad tiden går fort när man sitter framför datorn, då känns det inte som man hinner så mycket på en dag. Har börjat tömma alla mina hårddiskar på onödiga bilder, ja jösses det tar aldrig slut och allt annat man ska hinna med. 
 
 
När Elin var sjuk satt jag nästan ingenting vid stora datorn och jobbade så jag ligger efter kan man säga. Tack för era tips om telefon, fler som haft en iPhone6 som bara dör i kylan…. det får bli en ny imorgon måste ha en telefon som funkar och iPhone 7 ska ha lite bättre kamera, kan ju köpa den i företaget i vilket fall. ( har nu fått veta på Apple support att min telefon omfattas av ett fel där jag får byta batteri gratis, kolla Appel support och slå in serienummer) 
 
Ha det bra, lite mer jobb här och sedan träning.
 
Kram Lotta
 
………………………..
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Jösses vad tiden går fort”

 1. Fast de flesta telefoner har ju samma typ av litiumbatteri. Vi som jobbar under extrema temperaturer utomhus brukar ju få rådet att antingen investera i ett lufttätt och isolerat skal, eller att ha telefonen närmast kroppen så att batteriet inte får chans att gå ner i temperatur. Tror inte att 7an är så mycket bättre än 6an gällande batteriet och kalla temperaturer.

 2. Det felet hade jag med min iphone6 och fick byta batteri gratis. Men då var det bara en viss tid man fick på sig att lämna in den, och det var ju kanske ett år sedan? Skönt om dom inte har det kravet längre 🙂

  Nu har jag en iPhone7plus och jag älskar den! Tog plus just för kameran.

 3. Hoppas det blir bättre med nya mobilen, funderar oxå på iPhone nästa ggr, har haft Samsung och trivts toppen men kul att testa nytt:) så fina bilder! Ha en toppendag ♡

 4. Hej Lotta
  Nyårslöftet… Att sortera och organisera 40,000 bilder i Photos och en skokartong full med photo på CDs… Jag har skjutit detta projekt på framtiden i flera år men nu maste det göras. Vart börjar man, säger jag bara… Blir trött bara av att tänka på det. bra jobbat om du är på god väg. Tips?
  Kram
  Annette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *