Min träning i vår

 
 
 
Idag startar jag mitt nya träningsår och jag ser fram emot det massor. Min hälsa är prio ett för mig så träningen i vinter/vår kommer bestå av x-fit två dagar i veckan, springa en gång och så promenader. 
 
 
Så här kan det tex. se ut när vi kör x-fit i byn. 
 
Om jag håller mig till det så kommer jag må bra och orka mycket mer. Så nu satsar jag på en dag extra med x-fiten. Jag märker att om jag är stark förövrigt så går det också lättare att springa.
 
 
 
Mitt mål i år är att gå ner 3 kilo och få mer muskler. (viktigast att det känns bra) Det ska gå lätt att springa i vår och jag vill ge mig många lyckostunder. Just när jag springer blir alltid lycklig, det är min bästa träning fast jag älskar också x-fit.
 
Så mina tips till er som just är ute efter vikten och jagar kilo, det är intaget maten man måste tänka på först. För min del var det att få bort suget och det fick jag genom lchf. För mig gäller också fasta fram till lunch. Jag äter i stort sett aldrig frukost längre om inte familjen är hemma. Kaffe måste jag däremot ha. Om jag ska åka långt bort brukar jag äta lite ägg. 
 
 
Jag för 5 år sedan 
 
 
 
När man får bort suget då kan man börja jobba med bra mat och träning. För mig innebär det att vi kommer äta mer vegetarisk här hemma i år,  det är vårt mål i alla fall och när jag är ute och äter ska jag välja vegetarisk som rätt lite oftare. När Elin varit sjuk så har det varit lite svårare att hålla kosten, helst när vi låg mycket på sjukhus men nu finns det inget att skylla på. Så rörelse minst 3 dagar i veckan och så lchf som kost och lite mer vegetarisk.
 
 
Så nu säger vi hej till träningsåret 2017 och det ska bli underbart att komma igång. Vill du ställa frågor om träning eller lchf så kan du göra det i detta inlägg så svarar jag i mina kommentarer. 
.
Annars så hittar du mer inlägg HÄR om du scrollar neråt
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Min träning i vår”

 1. Hej det här med träningen är ju så himla härligt eller hur Lotta ? När man väl får in lite rutin , sen är det väl inte hela världen att hoppa över någon gång … bara man är på igen! Känner att det här delar jag hel❤ med dig Lotta inte minst lchf men inte strikt , funkar för mig med . Nu kör vi ( fast jag har ont i knät just nu men tar mina raska promenader ändå:))

 2. Woho, vad härligt med ett pepp-inlägg! Jag tänker börja mitt träningsår på måndag. Då drar vardagen igång igen för hela familjen. Vi har haft en tuff höst och nu äntligen känner jag mig redo att tänka på bättre mat och träning.
  Stor kram (även om jag inte känner dig så är du ett stadigt inslag i min vardag). 🙂

 3. bra där med mer vegetariskt, både ur miljösynpunkt och för hälsan, grön är skönt både på insidan och utsidan.

  lycka till kram Mia//

 4. Hej Lotta!
  Jag har följt din Instagram & läst din Fina blogg ca 2 år. Du skriver så mycket klokt och tänkvärt. Har ätit Lchf-kost periodvis senaste åren, mår bra av kosten och känner mig lätt i kroppen på något vis. Men jag saknar att få äta frukt, äter du aldrig frukt?
  Kram till Dej ♡ / Ann-Louise

  1. Hej, jo jag äter frukt ibland men inte så ofta för jag är rädd att fruktsockret ska trigga mig så jag får sug. Men en/två frukter kan det bli. Det är väldigt olika för olika kroppar, en del tål ingen frukt alls, men för mig funkar det. Kram Lotta

 5. Hej,

  Jag vill bara säga att du är en fantastisk inspiration!

  Tusen tack för det och framförallt att du delar med dig av dina erfarenheter och din egen resa 🙂

  Kram, Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *