Köksträdgård i vila

 
Jag längtar efter att få börja odla i vår nya köksträdgård. När pallkragarna ska fyllas med jord och de första fröna ska planteras i orangeriet. Vi har inte sått så mycket frön tidigt som vi drivit upp själva, men det ska vi göra nu. 
 
 
Jag planerar för att sätta mer häck, jag planerar för att sätta upp kastanjestaket. Mer växter och allt som ska odlas. I stenväggen som jag byggt ska det nog bli en trapp upp till själva delen där det ska sättas bärbuskar. 
 
 
Min man bygger en stor fin drivbänk som jag ska få i födelsedagspresent, den ska vi ha ute och plantera i efter vi drivit upp dem inne i orangeriet. Den ska stå i hörnet där bordet står nu. 
 
 
 
Sedan har vi ganska mycket mer att göra med huset också innan det är klart, men att komma ut dit i vår och se alla växter komma upp och se tulpaner växa ska bli så roligt.
 
 
Tack för tips om att köpa frön, har handlat hos flera av dessa. Här kommer butikerna som ni tipsat om
 
Imepcta här
Rara små växter här
Lindbloms frö här
 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Köksträdgård i vila”

  1. Ni har verkligen kommit långt redan , det ser så fint ut och det är så häftigt att man kan förvandla en "tråkig" del av trädgården till en så liten oas som ni lyckats med! Så otroligt bra jobbat! kram Anna

  2. Jag ser verkligen fram mot våren i år och allt som jag ska plantera. I år vill jag ha mängder med färska grönsaker. Halllonbuskar och så en lavendelhäck har jag också planerat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *