Kalasdag och träning för barnen

Gamla ljusstakar
Har fått sova så bra i två nätter och vaknade på morgonen och kände mig mycket bättre. Tänk så bra det känns när man har energi i kroppen.
I veckan har mitt huvud känns som en seg kola. Allt går långsamt och man mest är trött, men nu så har det börjat vända igen. Efter Elin varit sjuk så har jag ett långsammare liv, jag kanske aldrig mer kommer till den där farten som jag hade innan för jag känner inte att jag har så bråttom att komma framåt. Att vara här och nu känns så mycket viktigare, men det kanske kommer tillbaka.
Vi har varit på kalas hos min bonuspappa idag.  Härligt att träffa sina släktingar en stund.
Nu har jag skjutsat Elin, Philip och mormor till gymmet i byn och själv har jag valt att vila några dagar till men snart så. Ni förstår ju känslan när Elin kliver ur bilen och ska träna med sin bror och jag är den som åker hem. Den känslan är så härlig. Att det är hon som får vara den starka och inte den som är sjuk. Det är stort för mig, å jag är ju piggare så det är inte synd om mig heller 🙂 Härligt när ungarna kan göra saker tillsammans och även med lilla mormor.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kalasdag och träning för barnen”

  1. Men åh den kjolen har jag tittat på men inte vågat beställa då storlekarna verkar tajta? Så vad tar man för storlek om man har st M? Tar man den storleken man har eller? Litet tips från dig Lotta:))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *