Vinterlöpsko

Nu har jag provat mina skor Icebug Anima5 W Bu-grip och vilken sko så bra. Jag har aldrig ägt ett par vinterlöpskor så jag har inget att förhålla mig till, men dessa var sköna på foten, lätta och gav kraft att springa när de har dubbar. Det enda jag tänker är att jag ångrar att jag inte haft dem tidigare. Jag är super supernöjd!!
Idag var första gången på väldigt länge som jag springer och det bara känns kul. Å vad jag saknat det. Äntligen har striktare kost och träning börjat ge resultat. Jag jagar endorfiner, komma ut i naturen, tänka kreativa tankar och bränna kalorier. Tid är oväsentligt för mig. Träningen i byn ger också stadga åt kroppen, man känner skillnad nu när jag kör två dagar i veckan.
Nu när träning/hälsa är ett av mina stora mål som jag ska lägga tid på i år så har jag också en dröm och ett mål som jag vill göra framöver. När jag springer får jag målbilder, jag har ett hemligt mål nu. Jag hoppas ni kan få ta del av det framöver, jag låter det vara hemligt om det inte blir verklighet.
Nu är det dags att redigera mer gamla bilder och skicka till min agent, ska skriva på ett spännande avtal snart som jag ska berätta mer om och är en stor öppning för mig i världen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vinterlöpsko”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *