Staket av pinnar och hönsskit

Å det blev en riktig härlig dag hemma med att fylla en av de stora pallkragarna och bygga staket av pinnar vid komposten. Har kört några släpkärror med jord, hönsskit och löv och fler ska det bli. Följde inte med till gymmet ikväll utan kände att jag har gymmat färdigt för idag. Barnen har varit med kompisar så jag har fixat med mitt.
Ja det blev ett litet staket där vid komposten där jag ska lägga löv inför kommande odlingsår. Nu ska jag bli självförsörjande på jord tänkte jag. Imorgon ska jag fortsätta. Det är inte så kul att köra en massa kärror men allt är ju inte kul här i världen. En del slit ska vara och det ska kännas att man får jobba för något. Ni ser ju vilka stoooora muskler jag får 🙂
Allt ser ju lite trist och tråkigt ut den här årstiden men det kommer bli så bra när det grönskar sedan, som jag längtar!!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Staket av pinnar och hönsskit”

  1. Hej Lotta! Då glad i din blogg, alla fantastiska bilder och dina kloka tankar. Du är främsta inspirationen för min del vad gäller hem och trädgård! Nu har jag precis blir med nytt hus, på landet! Och ser fram emot att komma igång med lite land och drömmer om hönor… Skulle gärna läsa ännu mer trädgårdstips! Hur gör man egen jord tex (säkert urdum fråga…men tittar jag på vår kompost ser jag inte i närheten av någon förvandling till jord…)? Kanske liten ’trädgårdskalender’? Tack för all inspiration!

  2. Vilken vårkänsla jag får av dina bilder och vad jag längtar efter att börja skotta jord. Vi skall ha flera pallkragar i vår och det känns så skönt i kroppen då man har varit ute en hel dag och jobbat. Tyvärr har vi fått så mycket nässlor i vår komposthög, så jag vet inte om den jorden går att använda. Funderar om jag skall täcka över allt med svart plast och ha det så ett år eller så tar vi bort allt och börjar om…Här har det kommit en massa snö, så det blir att skotta den idag istället, känner inte att inspirationen flödar för det längre😅😝 vill hellre skita ner mej med jord, men var sak har sin tid, så bara att ta till tålamodet😉 Ha ett skönt spaveckoslut❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *