Min man tycker jag är galen men han låter mig hållas

 
Idag har jag fått för mig att jag ska börja bygga ett staket borta vid komposten. Älskar sånt där hemmabygge av gamla grenar. Min man tycker jag är galen men han låter mig hållas. Han vet att när han släpper den kreativa själen fri så får han kärlek tillbaka. 
 
 
Det är mycket därför jag älskar honom så mycket. För han hjälper mig med massor av det jag inte kan, han liksom hänger på och är sällan en bromskloss. Han behöver ibland lite mer tid än jag att tänka på saker,  sedan är han igång. Som med orangeriet. Jag föder tanken och sedan kör vi tillsammans. Ja han har ju också en massa idéer som jag hakar på.
 
 
När han låter mig vara den där lite rastlösa och kreativa själen så blir jag så lycklig och den glädje får han tillbaka av att ha en roligare fru. Vi är som ett team. Tänk om han  skulle bromsa mig då skulle jag nog dö lite inifrån. Jag tänkte på Mandelmanns som finns där för varandra och bygger, inreder, odlar osv tillsammans. Det är glädje det. Så idag ska jag bygga staket har jag tänkt, vi får se hur det går 🙂 eller så jag har jag massa annat på gång.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Min man tycker jag är galen men han låter mig hållas”

 1. Ja, så tänker jag också om min man; vilken tur jag har som "fått" honom som stödjer alla mina ideér (med mer eller mindre betänketid). Han var tveksam till höns och hönshus med det blev det till slut. Jag köpte hönsen och han snickrade hönshus enligt mina anvisningar, perfekt teamarbete!

 2. men du är ju för söt å jag tänker direkt på Ior i Nalle puh…haha…han bygger också av pinnar…;)

  Ni är ju för goa ni två….å himmel vad du grejar…
  Måste snart sätta fart i vår trädgård också…
  men först Alperna..;)
  Kram vännen och ha en fin helg!
  Katarina

 3. Åh precis så är jag och min kille också ^^ vi har gemensamma intressen som vi boostar varandra med! Brukar säga att jag är Svampbob och han är Gary ^^ <3
  kram
  Emma

 4. Fint! Visst ska det vara staket vid komposten, absolut! Hur gjorde du? Spikade du ihop eller skruvade fast. Med tanke på hållbarhet.
  Jag gjorde också ett på landet, men köpte en sektion som jag målade några gånger och sen grävde ned stolparna, blev så snyggt där vid lövhögarna men tyvärr har vi "folk" som springer omkring i trädgårdarna när vi inte är där och den här klättrade de på och bröt av stolparna, jag ska göra om det, man ska inte ge sig eller hur? Ni har så fint och det blir rejäla gympapass med trädgårdsarbete, så skön trötthet sen av det. Ha det så fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *