Att ta vara på dagarna i vardagen, det är livet det

Vi har ingen snö här och solen tittar fram så jag ska gå ut i trädgården nu på morgonen och fortsätta med nya pallkragen och ösa jord osv. Jobbade av ganska mycket igår så jag ligger bra till. När jag får vara ute oh skita ner mig så får jag ny energi till allt annat så jag tar mig den tiden. När man älskar trädgård och natur så skapar man sig jobb hela tiden och jag kan se hur mycket som helst att göra ute. Vi har pratat om att sätta fönster i min verkstad och även isolera där inne med så vi kan ha krukorna med träd där istället ( som ett nytt mindre orangeri) och få större yta att vara på i stora orangeriet. Mannen tyckte det var en bra ide så det blir nog så i framtiden.
Igår köpte han färdigt handtag och lite andra grejer till drivbänken som ska målas snart. Det blir lite gjort då och då. Inte lika måsten som innan Elin blev sjuk och det behöver inte gå fort men det ska helst vara klart till odlingssäsongen börjar i april/maj. Allt det underbara ligger framför oss. Trädgården, resorna, värmen, kvällarna osv.
Jag planerar och samtidigt inte planerar. Jag kom på att igår tänkte jag inte på Elins leukemibehandling förrän kl 13, det kan gå en hel förmiddag nu och man tänker inte på det. På så sätt längtar man till framtid och göra saker för allt är som vanligt och å andra sidan så njuter jag så mycket av stunden och vet att allt kan ändra sig på bara några timmar. Tiden är precis nu. Det är så viktigt att veta det. Det ligger inte i framtid. Det är nu som gäller, för framtid vet vi inget om. Att ta vara på dagarna i vardagen, det är livet det.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att ta vara på dagarna i vardagen, det är livet det”

  1. Lotta vännen….du kan verkligen få en att stanna upp och tänka efter. Tack! Känns bra så här innan läggdags.
    Tack för att du påminner oss andra, som ännu inte behövt ta del av livets värsta "gåvor". Kram på dej./ Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *