Sol i orangeriet

 
 
Jag byggde en liten ny hörna i orangeriet igår. Solen lyser in på den sidan och det blir en bra plats att ställa plantor på. 
 
 
Många som frågar vad vi har för värme där inne. Än så länge har vi en byggfläkt och igår var det 15 grader när solen värmde och nu har vi höjt lite till. Byggfläkt kostar lite pengar att ha på, men jag jobbar ju hemma så det får kosta lite, detta är en arbetsplast för mig. På sikt kanske vi skaffar något annat. 
 
 
 
Jag hoppas kunna förmedla känslan där inne när solen lyser. Det är så härligt. Rena ljusterapin igår och idag lyser solen lika härligt så jag ska gå ut när jag skrivit klart detta. 
 
 
 
Jag ska berätta lite mer vad det är vi har sått. Vi är ju ganska nya på att driva upp plantor så det kan gå hur som helst. Jag tror vi har ganska gröna fingrar 🙂 min man är väldigt duktig på att sköta växter. 
 
 
 
 
 
Idag ska jag plantera om lite pelargonsticklingar och sätta om några andra växter. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Sol i orangeriet”

  1. Vad fantastiskt att få ha en sådan plats att jobba i! Jag vill också ha…😉Hur funkar det med värmen om det skulle bli riktigt kallt en längre tid? Orkar fläkten hålla upp graderna då? Jag tror växterna skulle få det kämpigt att överleva vintern här hos mig. //Lizze

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *