Vinter på landet

 
Godmorgon fina läsare, nu närmar det sig julafton och lite mer att tänka på så här sista dagarna. Eftersom vi ska fira jul hos oss i år så ska jag åka och köpa extra mycket mat i veckan, men Elin slutar skolan idag så hon ska hjälpa mig. Det känns bra, mataffärer är inte min grej. 
 
 
Idag är det mysdagen som vi alltid har före jul. Dagen då vi går igenom om vi kommit ihåg allt och så unnar oss var sin massage och frukost på hotell. Har säkert gjort det 5 år i rad och det är en tradition vi vill behålla och som vi tycker om. 
 
 
 

Nu är det snart jullov för mina barn och då blir det sovmorgon för oss och ingen ska iväg eller bli skjutsad på morgonen. Det blir skönt det, mer matlagning däremot och någon lite rolig upplevelse ska vi hitta på tänker jag men inte så långt. 

 
Ta hand om er
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vinter på landet”

 1. Fina bilder, så mycket julkänsla i dem. ❤️
  Vilken härlig tradition, att ha en dag till reflektion, må bra och för att styra upp. Så vill jag också göra. 😊 Är det hela familjen?
  Ha nu en riktigt fin dag!

 2. Hej.
  Vilken mysig grej att göra.
  Blev inspirerad.
  Läser din blogg
  Den ger mej sån ro på nåt sätt.
  Känner igen mej i mkt. .♥
  Fina bilder.

 3. Vilken mysig tradition den ska jag i detta nu införa med min man. Du anar inte vad du har inspirerat mig genom åren det är så roligt att ha följt dig från starten du är du i stort och smått å jag känner igen mig i mycket samtidigt inte alls i vissa situationer. Härligt. Ha en fin jul med de dina. 🙂

 4. Låter verkligen som en mysig dag, och vilka underbara bilder. Snön börjar smälta bort här i Eskilstuna, sååå trist! Håller tummarna för en nytt snöfall snarast 😀
  Ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *