Stan med mannen och bling bling

 I samarbete med Sharpman och Glitter
Vi har haft det så bra idag och så skönt att ha med Kalle i affärer när vi ska handla en massa ostar, kaffe m.m jag har svårt med stress nu i sociala relationer och jag har tagit hjälp med det och ska berätta mer i ett annat inlägg. Först tar vi detta.
Vi började med frukost på Scandic för där hade vi frukostbiljetter som jag vann i en paketlek förra året. Skönt att få vara själva en stund och äta frukost och prata ihop oss lite. Sedan blev det en tur på stan och köpa ost, kaffebönor, apoteket osv. Lite små grejer som vi vill hinna med före jul och som vi haft som tradition att göra tillsammans.
Vi kikade in till Linköpings trädgårdshandel och sedan var det äntligen dags för massage på p.a.u.s igen. Hade bokat en snäll massage och även till Kalle och det var himmelriket. Så himla skönt och avslappnande. Om ni har en någon som behöver presentkort så rekommenderar jag min vän Annas p.a.u.s så mycket dukiga tjejer och killar som jobbar där.
En dag som denna har jag livat upp det med bling, bling. Behöver bara sätta på sig lite örhängen som lyser så känner man sig piggelin.
Nu ska jag jobba en stund innan vi ska iväg på en tillställning med Elins skola som ska visa upp foton m.m
Hoppas ni mår bra och slipper stressa allt för mycket
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Stan med mannen och bling bling”

  1. Hej!
    Vilken härlig start på dagen. Jag ser verkligen fram emot lite ledigt. Jättesnygg svart tröja. Fr.om. 1/1-18 har jag köpstopp vad det gäller kläder. Jag hoppas jag kan hålla detta och bara sy själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *