Vardagsrum

 
 
Jag brukar kika in här varje morgon för det brukar vara på morgonen, under lunchen och sent på kvällen som de flesta har lite mer tid att läsa. Morgonens inlägg är ofta förprogrammerade kvällen innan.
 
Nu känns det skönt här hemma för vi har haft en storstädning och fram till jul nu så bryr jag mig inte så mycket mer. Sänker kraven istället för att vrida upp. Ska åka och handla lite blommor och fylla upp med och sedan är det klart. Jag har haft det lite tufft sista tiden och jag ska berätta hur det känns när jag får lite mer tid, jag har jobbat mindre den här veckan och tackat nej till många saker i december. 
 
  
 
Min klipptid blev flyttad tills så idag ska jag fixa röda julnaglar och färga det grå håret. Egentligen vill jag inte åka till stan mer men så fick det bli. Ska hoppa in i fiskaffären också och ordna lite sill och strömming. Älskar strömming och så ska jag försöka hinna handla maten tidigt på morgonen. Så nu när du läser så kör jag racet på City Gross. Kuckeli kuuuu…….måste åka dit tidigt när det är lite folk, annars får jag hjärtattack 🙂 Förstår inte varför jag har så jobbigt med mataffärer? 
 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vardagsrum”

  1. Jag tänker att du skulle ha så mycket nytta av mental träning och andningsteknik. En stund varje dag då du styr tankarna och stärker din mentala status. Det finns säkert någon där du bor som kan hjälpa dig med sådan träning och lära ut det. Jag har haft oerhörd nytta av det, och du har redan så "rätt tänk". Kram och var rädd om dig. Annika

  2. Gomorron på dej,
    Detta med att ej vilja vara i massa stök på Matbutiken har hänt mej oxå. Det kallas ju panikångest, kommer ofta när man haft mycke oroligt runt sej. Och det är väl så att Din kropp har den mekanismen efter allt jobbigt ni varit med om! Håller dock tummarna för Hela din Familj att allt ska gå väl framledes. Vi tycker ju ändå att ni är stronga som ändå bjuder så mycke till oss läsare! Ha nu en finfin Helg. Kram,Cicci.

  3. Jag känner så igen mig med både mataffärer eller faktisk affärer eller stora köpcentrum. Inte ens med en köplista fungerade det med när det var som värst. Då kunde jag komma hem med tre produkter trots att listan var bra mycket längre… Handlar på tidpunkter då jag vet att det är mindre folk och självscannar då det går lite fortare att komma ur butiken. Och tack och lov för internethandel. Det sistnämnda har varit lite av min räddning. Från supersocial som älskat springa runt i affärer och stora köpcentrum till att hoppas på att man inte möter någon man känner när man ska ut i affären med alla dessa intryck man får när man vistas där…

    Detta ska vi bli bättre på Lotta, eller hur!? Det får bara ta sin tid!

    Kramar <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *