Vad ska man visa?

 
Jag får ofta frågan om det inte är svårt att komma på vad jag ska visa. För mig är blogga och fota bland det roligaste jag vet så jag behöver aldrig tänka så. På datorn finns alltid 10 olika inlägg jag skulle kunna göra och jag sätter ingen press på mig att varje inlägg måste innehålla superfina bilder och jätteintressant text varje dag. Det ska bara vara kul. Sedan tar det mycket tid att blogga och då är jag glad att det är mitt jobb och jag kan göra det på arbetstid. Nästa sommar fyller bloggen 10 år, galet vad åren går. 
 
Nej nu ska jag vila mig och ha en skön kväll, nu är Lotta trött efter x-fit.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *