Tjejmiddag och sedan bara vara

 
Måndag och ny vecka och den här veckan startar med tjejmiddag ikväll. Jag ska fixa lite till det idag och så jobb vid datorn.  Ska bli så kul att träffa dem, vi har ju så himla trevligt när vi ses men sedan kommer det inte bli så mycket middagar eller träffar för mig mer före jul för jag behöver tid att bara vara. Lite julgodis ska göras, klä granen, fixa sista klapparna osv 
 
Hoppas ni har det bra och får en bra dag!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Tjejmiddag och sedan bara vara”

  1. Den vasen har jag också! Men inga fina julblommor i. tycker det är svårt att välja blommor vintertid, jag gillar mest tulpaner, rosor å liljor men det känns väldigt sommar/vår?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *