Träningen påverkar på olika sätt

 
Idag frågade min granne om jag ville gå en promenad och det hade jag tid med. Vi går ganska fort så jag måste alltid duscha efteråt. Blir så svettig jämt. Jag tänkte på det där med träningen och när jag springer då blir jag mest hypad, pigg, lyckokänslor och lyssnar på musik under tiden. Springa i solskenet gör mig så glad. När jag är ute och går så pratar vi mycket, jag och mina vänner. Det ger mig mycket tankar och ger energi och djupare vänskap. Om jag går själv så har jag ofta ljudbok. Om jag tränar x-fit så blir man dödstrött och glad i grupp. Man orkar mer än vad skulle göra själv men blir supertrött efteråt och orkar typ ingenting på kvällen och somnar som en stock. Har du också märkt att träningen påverkar dig på olika sätt?
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Träningen påverkar på olika sätt”

  1. Jag håller verkligen med dig, olika former av träning ger kroppen och knoppen olika saker. Men det kan även gälla samma typ av träning tycker jag, t ex en löptur kan ge en som du skriver lyckorus medan det även kan få en att vilja gräva ned sig 🙂 Så till viss del handlar det nog om prestation och tanke också tror jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *