Lunch med en barndomsvän och färdig med saffransbak

 
 
Prickigt porslin Greengate, servetter här
 
Ska träffa en barndomsvän på lunch idag, det ska bli trevligt och så passa på att ta en sväng till Ikea och fylla upp ljusförrådet till julen för sedan vill jag helst inte åka dit när det blir mycket folk. Ska skriva en liten lista också på vad jag ska köpa till jul, sånt som är viktigt för mig/oss och ha hemma. tex. gott kaffe, blommor på bordet, ostar från Norins osv.
 
 
Kalle har tagit ledigt en halvdag före jul för att vara med mig. Vi brukar göra det och fixa det sista inför jul då. Var sin massage ska vi ha och frukost på hotell. Det har vi gjort många år i rad nu. En dag jag uppskattar så mycket. Då brukar vi prata ihop oss och se över hur vi ligger till och umgås. 
 
 
Så lätt att man fyller julen med allt man borde göra. Man får jobba på att stanna upp och tänka vad är jul för mig och hur mycket orkar jag med. Saffransbak är nog klart här i huset nu tror jag. Lite julgodis kanske det blir men inte så många sorter. 
 
Nej nu tar jag lite ledigt idag. Jobbade sent igår och sålde 4 reportage så idag gör jag vad jag vill 🙂
 
Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lunch med en barndomsvän och färdig med saffransbak”

  1. Hej hej vännen.. va smarrigt det ser ut…å jag försöker också göra just dte där…stanna upp och bara känna en massa…ta bort alla måsten och vara glad för det man åstakommit i stället… saknar dig hjärtat kraaaaaam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *