Teknik och ny dator

Är det något jag är dålig på så är det tekniska saker som dator, telefon och kamera osv. Det är ett under att jag är fotograf 🙂 det är faktiskt min man som brukar berätta för mig vad jag ska handla för grejer. Jag brukar säga tex så här till Kalle ”Jag skulle behöva ett objektiv som man kan komma närmare med” och då berättar han vad han tror jag behöver. Nu har jag lärt mig lite mer om kameran , men datorer förstår jag inte mycket.
Just nu så behöver jag en ny skrivare, någon bärbar dator som inte är apple, några nya objektiv osv Jag gillar apple när det är telefoner vi pratar om, annars jobbar jag helst vid Windows när det gäller dator. Jag har hört så mycket bra om Microsoft och att den har tex en speciell vätskeavvisande filt på ytan som heter Surface och så är den snygg. Man använder den som en surfplatta också. Vad tror ni? Hur väljer ni tekniska prylar? Jag tycker det är en djungel, så svårt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Teknik och ny dator”

  1. Tack för en mycket inspirerande blogg! Ja, det är lite av en djungel att hitta rätt. Jobbar med layout på tryckeri så där har jag min support med det tekniska. Här hemma har jag också en man som är hemma i det tekniska.
    MEN jag har också fått stor hjälp av det företag jag köper mina datorer hit hem. Jag förklara vad jag ska ha den till, vad jag jobbar med här hemma osv. Kör med stationär dator. Fungerar bättre för mig med skärm, tangentbord och mus osv separat. Eftersom du håller på med bilder, foto så mycket är det, viktigaste tycker jag med bra skärmupplösning och bildåtergivning. Jag hade kunnat hålla på ett tag till men…

  2. Snygg! Liknar mac tycker jag att det ser ut som. Jag väntar med spänning att läsa om du väljer den. Själv har jag mac genom jobbet och min gamla som jag köpte ut och har privat har kraschat.
    Lycka till med valet av dator.

  3. Vad spännande med ny dator! Själv är jag väldigt sugen på en Mac eftersom de är rätt kalibrerade för foton. Varför vill du inte ha Mac längre? Bara nyfiken på dina erfarenheter. Jag kanske ändrar mig 😊

  4. Datorer och mobiler är en djungel, men jag väljer det som känns bäst för mig. Jobbar mycket med foton så bildupplösningen är viktig. Den datorn du visade här gillade jag, mycke minne och bra grafikkort, gillade även att den både kunde användas som platta men även med ett tangentbord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *