Hej då julen

 
Nu är jag på bio när ni läser det här och varit på stan med Elin en sväng och så ska vi stanna och käka lite innan vi åker hem. Nu har min fina kruka från Miljögården flyttat in i tvrummet för i matsalen tänkte jag skaffa mig lite ljusa blommor. Blommorna i år kommer från Blommingdesign och var inte gratis om man säger så, men vilken kvalite så bra. De är så vackra och håller sig bra. 
 
 

Nästa år ska jag nog satsa på några nya kuddfodral men jag inte vad jag ska köpa. Gardiner kanske jag borde skaffa i första hand. Ja det är inte så bråttom.  Nu blir det inga mer julbilder från mitt hem på ett tag. Nu tackar jag för julen 2017 och ser med glädje in i 2018. Jag ska skriva en årsberättelse framöver men det brukar ta flera dagar att sätta ihop så jag drar mig lite för det men så roligt att ha. 

 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Hej då julen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *