Stad i Ljus och Pinchos i Linköping

Idag var det dags att hitta på något bara vi i familjen, så jag hade bokat en sen lunch på Pinchos och så tog vi en sväng på stan för att kika på julklappar för att ha lite koll vad  barnen önskar sig. Bara jag i familjen som ställde upp på kort så ni får bara titta på mig 🙂
Jag älskar plock, så Pinchos är perfekt och så är priset helt ok. Alla fick äta och dricka det de ville och 1000 kr för 4 personer tycker jag är helt ok pris för att äta ute när man både köper öl och drinkar.
I Linköping finns stad i ljus nu och man har lyst upp staden på flera olika platser. Vi gick en liten vandring för att titta på allt vackert men sedan var det hem för Philip var tvungen att åka med sin lilla bil på en date 🙂
Tänk att min blogg är den största i Linköping enligt bloggportalen, det kan jag tänka ibland när jag går omkring i stan. Linköping är min stad. Här vill jag bo den dagen jag blir gammal och skaffar lägenhet, men fram till dess vill jag bo på landet och på sikt hitta mig en sommarstuga. Det är min framtidsdröm.
Nu ska jag vila mig, fortsätta dricka mitt glas bubbel och ta på mig mina läsglasögon och leta julklappar. Har upptäckt att jag inte kan slarva med glasögonen längre, blir så trött då och får tryck över ögonen.
Kram Lotta
 💗
……………………………….

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Stad i Ljus och Pinchos i Linköping”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *