Lantligt badrum

Första advent kära vänner, älskar december som jag fyller med det som jag tycker om. Idag blir det julmarknad med svärmor och svärfar, jag tar med kameran så ska ni få se.
Lite bilder från mitt badrum och så får ni se de snygga handdukarna från Odd Molly igen. Köpte aprikos amaryllis som hamna i badrummet. Vi är ju där inne så mycket så det kan få vara lite fint där inne med.
Ska upp nu och mysa själv med mitt kaffe en stund innan alla i familjen vaknar. De kommer nog inte upp förrän till 11. Jag har sovit lite dåligt vissa nätter sista året, troligtvis efter allt vi varit med om och sedan kan jag ta sovmorgon ibland så jag är inte lika trött på morgonen men vissa kvällar är jag typ död. Väldigt svårt att läsa av kroppen när den beter sig så olika från dag till dag men jag försöker lyssna på den hela tiden.
Idag ska vi bara ha mysigt. Igår hade jag inte fixat någon adventsljusstake, inte köpt en enda julklapp ännu och ingen chokladkalender till barnen osv. Tiderna förändras och även kraven. Att hitta på saker och umgås är viktigast, men nu måste jag sätta igång med klapparna och på bordet står en adventsljusstake och väntar som jag fixade ihop sent igår.
Ha det fint!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lantligt badrum”

  1. Hej du kör med väldigt dubbla budskap….”att hitta på saker och umgås är det viktigaste” ……samtidigt som hela din blogg är en enda stor konsumtionshets……..handla, handla,handla.

    1. Hej, mitt jobb är att vara influencer och det jobbar jag med på heltid. En influencers och fotografslön är tex. reklam. När jag får min lön genom reklam så betalar jag skatt och moms som alla andra och dessa pengar går till samhället som sjukvård och skola. I mina tidigare yrken har jag jobbat som butiksbiträde, på restaurang, som städerska , lärare osv Just nu jobbar jag med min blogg och då är reklam min inkomst samtidigt som jag skriver om allt annat på min blogg. Ha en fin dag och har du fler frågor Elin så har din mail så bara maila så ska berätta mer hur jag jobbar . Nu ska jag på julmarknad. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *