Köksträdgård i vila och lantliv

Här händer det inte så mycket. Vi vakna kl 9.30, åt frukost till 11.30, gick ute en stund och tog lunch vid 16 och nu har jag duschat och sitter i understället igen.
Köksträdgården är i vila, det här är hela och den är inte så stor ändå och jag längtar till nästa år när vi ska odla igen.
Han är bra söt i den där mössan 🙂
Jag har städat hos hönsen idag och de är alltid så tacksamma, höns är verkligen personliga.
Min älskade Findus är såklart med hela tiden och måste se vad vi gör.
Kalle tittar till alla träd i orangeriet och det ser bra ut.
Jag älskar att bo i mitt underställ från Kari traa , köpte två olika tröjor. Nej nu ska kika på hotell i Göteborg, jag och Elin vann biljetter till Dannys konsert och nästa år är det dags att åka och kika på den och så behöver vi boka hotell också.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Köksträdgård i vila och lantliv”

  1. Tror inte ni kommer bli besvikna med Pigalle:) Hotellchefen är en god vän till min man – dock har vi själva inte bott över på hotellet. Men bilderna är helt magiska. Min man är ofta där och "hänger" och har möten. Skratta åt min kommentar – snacka om att haka upp siglyckas få in mysigt tre ggr:):)
    Bellora, SK Mat, Toso är några ställen som kan vara värda att kolla upp när det gäller restauranger.Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *