Jag har bokat en resa

 
 
Jag försöker spara till min dröm, den där sommarstugan vid vattnet, men sedan händer det saker som gör att man vill leva i nuet. En del saker kan man inte vänta med. Min mamma har varit utomlands en gång med flyg när jag bjöd henne till Kreta och min bonuspappa har aldrig flugit. Jag vill uppleva en semester utomlands med dem innan det är försent. Man tänker annorlunda efter cancer, man kan inte vänta. Så veckan före jul bokade jag en resa till Menorca för vår familj, mamma och bonuspappa. Nu ska de får uppleva en solsemester med oss och våra barn i september nästa år och jag tror det kommer bli en alldeles fantastisk resa. Dyrt blir det att bjuda alla , men så värt det.
 
 
Sedan vill gärna åka med våra svärföräldrar igen,  sist var vi på Malta och Kefalonia. Jag är så tacksam att de finns i livet, så många som inte kan åka med sina föräldrar, men vi kan och det ska bli så kul! Menorca och detta hotellet är det bästa vi varit på, så vi tar med dem dit igen med all inclusive och upptäcker mer av ön. Nästa år skulle jag vilja resa mer , jag ska nog bocka av några städer jag skulle vilja uppleva, men nuet får avgöra. Just nu räcker det med en vintervecka i fjällen och en vecka till Menorca.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Jag har bokat en resa”

 1. Vilka kloka tankar du har! Och en mycket bra blogg! Otroligt mysiga bilder från ert hem är det också. Vi har haft en stuga för ca 10 år sedan. Visst var det mysigt emellanåt men mest en stor stress att hinna njuta både där och hemma, trädgården o poolen fanns det knappt någon tid till. Nu njuter vi av vårt vackra hem och reser utomlands några ggr/år. Älskar vårt liv! Vill önska dig ett lugnt o härligt 2018.

 2. Förstår precis hur du menar …vi fick reda på i februari i år att min sambo fått prostatacancer…allt vändes upp och ner i tankar ja det mesta …opererades i september allt gått bra slapp strålning etc ….nu regelbundna kontroller i 5 år…på något sätt så har man det alltid i bakhuvudet ändå …..det jag ville komma till är nu gör vi det vi känner för andra får tycka vad de vill…..vet att vi haft sjukdom på olika nivåer… har hjälp mig att läsa din blogg när man är den vid sidan om ….önskar Er ett GOTT NYTT ÅR

  1. Ja efter cancer blir det aldrig som förr men det blir bra ändå. Vi vet ju att Elin kan få om det och måste lära oss att leva med det. Jag tycker det går bra, nu ska jag bara samla energi och bli stark igen och det känns som det kommer för varje dag. All kärlek till er! Kram Lotta

 3. Så rätt tänkt!
  Vi bjöd mina föräldrar på julweekend julen 2015 och sa att det fårdet vara värt kostnaden, för det kanske är sista gången. Vilket det blev för i maj därefter fick min pappa en stroke och behöver en massa hjälp ”utifrån”
  Så glad att vi gjorde det vi gjorde!
  Ni kommer få det fantastiskt och ett härligt minne för barnen! Kram

 4. Å vad härligt med resa inbokad. Vi var också på Menorca och Cala en Bosch i slutet av september och blev glatt överraskade av denna lilla fina ö. Ha det så gott och Gott Nytt År! Kram Martina

 5. Åh, var på Menorca i september i år. Vi var på den stranden på bilden du postat, så fint som en liten lagun in där och hamnen med alla restauranger bakom 🙂 Ett tips: Åk till ”huvudstaden” Ciutadella, sjukt mysig ”gamla stan”, jättefin och stor kyrka och stor marknad på torget några dagar i veckan! 🙂 Med vänlig hälsning, Julia

  1. Ja visst är det underbart där! Vi har ju varit där förut och barnen längtar tillbaka så vi åker dit igen nu när mina föräldrar ska med. Vi ska åka till staden denna gång, tack för tipset. Kram lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *