Vad är det för dag?

 

Nu känner jag verkligen att jag är ledig, jag vet knappt vilken dag det är. Det enda man behöver göra är att ta på sig myskläder eller sätta en mössa på huvudet när man går ut. Nästa vecka ska jag följa med barnen på lite shopping. Philip behöver nya gympakläder och så ska vi goda vänner här på middag men det är allt. Nyår ska vi fira hemma, bara Kalle och jag. Kommer bli första året som vi är helt själva. Kalle vill ha oxfile och hummer så jag kommer nog inte svälta och barn ska hämtas mitt i natten så bubbel får jag stå över. 

 
Ha en fin, fin dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vad är det för dag?”

  1. Vi valde också ett år att fira nyår helt själva o gud vad mysigt det var😊 Barnen är stora o firar oftast med sina vänner och vi trodde det skulle bli tråkigt men icke😉 Ibland behöver man få lugn o ro när man firar in det nya året.

  2. Låter som en riktigt skön o avslappnad nyårsafton. Vi firade själva förra året o det var minst lika trevligt som dem övriga åren.
    Önskar dig och det dina ett gott slut o ett gott nytt 2018.
    Din blogg är så himla bra, ska du veta. Oavsett vad du skriver om så är det så igenkännande o tänkvärt.
    Livet förändras på olika sätt o allt har sin tid, precis som du skriver.
    Stor kram till dig!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *