Kan jag få ge dig en stunds avkoppling

 
Kan jag få ge dig en stunds avkoppling där du i julbestyren kan få känna att allt ordnar sig och allt blir bra. Där du kan få slippa stress och där du kan andas en stund och känna dig tillräcklig. Du gör säkert ditt bästa i allt tänk på att inte jämföra ditt liv med andra. Se allt det fina i det du har och känn ett lugn i det. Be om hjälp, skala bort, fundera vad vad du vill med din jul. 
 
 
Det blir jul i år med hur det än blir. Jag försöker själv jobba på de här tankarna att bottna i att det jag gör är tillräckligt. Jag funderar på hur det ska gå som smidigast utan stress. Vad är det jag behöver och vad kan jag välja bort. 
 
 
Det är inte lätt att som förälder hinna med allt. Det är egentligen helt galet med allt som vi ska klara av. Jag försöker minnas när Elin var som sjukast i cancer första julen och vi tänkte att bara få leva är gott nog. Visst är julmat och lite julklappar underbart och något man inte vill vara utan , men utan människorna blir det inte jul. Att ta en stund närvaro men någon man älskar och få bara vara är ju det bästa med julen. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Kan jag få ge dig en stunds avkoppling”

  1. Vad underbart skrivet! Nyss haft allt för nära ett sammanbrott och tänker verkligen på att skala bort mycket av ens "måsten"
    En god vän sa -ingen vill äta köttbullarna som knäckte dig.
    Kram och god jul

  2. Hej!🌟
    Hur gör du för att inte bli för pedant i fotadet? Jag har märkt att ju mer jag fotar desto mer kräsen blir jag..men du verkar kunna tänka att det inte alltid behöver va perfekt. Tänker du så med bilderna också? Konstig fråga kanske💕😊Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *