I helgen ska det bli julgodis

 
Visar lite mer bakbilder idag, men i helgen ska det bli julgodis. Vilket är ditt bästa julgodis? Ska handla på fredag om du har lite tips. Finns så mycket gott men jag vill bara göra några sorter.
 
 

Idag ska jag vara hemma och jobba hela dagen igen, det är så skönt. Jag har så himla mycket att göra och jag behöver verkligen dagar på kontoret även om jag inte gillar det lika mycket som att pyssla. Igår hann jag så mycket. Imorgon ska det bli en heldag på stan med Elin, både jobb och mys . 

 
Ta hand om er
 
Kram Lotta
 
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”I helgen ska det bli julgodis”

  1. Jag satsar också på att göra knäck och rocky road. I år tänkte jag prova att göra en skuren knäck med havssalt och cashewnötter, så slipper jag allt pill med formar.

  2. Hej Lotta! Tipsar om choklad och kokosdoppade aprikoser som blev förra julens favorit hos oss, goda och vackra. Försvinnande goda – gör dubbel sats från början i år! Doppa "halva" aprikosen i mörk choklad därefter i kokos. Lätt som en plätt. Bounty har alltid varit min favorit men nu finns det absolut två favoriter.
    Kram Elisabeth
    som nu kommenterat för första gången här hos dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *