Julblommorna är utslagna

Mina blommor här hemma är som vackrast nu när de är utslagna. Jag ställer dem kallt på natten så håller de sig längre. Jag plockar fram mitt julpynt till 1 december och nu börjar jag plocka bort det lite i taget, granen får stå kvar över nyår.
 Kalle har köpt en lampa för film till min kamera men den funkar även när jag vill fota bilder så ikväll ska jag prova den lite och se om jag kan ha den istället för blixt. Jag gillar ju inte använda blixt men det kan ju vara trevligt att någon gång kunna fota sent på kvällen.
Imorgon ska jag och Elin ha mysdag, längtar! Nu ska det bli spännande och se hur det går för mig när jag ska till stan imorgon. Känner mig så avslappnad nu och då brukar det gå bra.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Julblommorna är utslagna”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *