Fotojobb hemma

 
 
Ska vara hemma idag och har ett fotojobb som ska göras, det ska bli roligt och skönt att slippa sminka sig eller göra iordning sig. Jag är ganska otålig, så sminka mig och locka håret och sånt som tar tid är liksom inte min grej. Jag gör det för jag vill vara fin ibland men jag har inget problem med att visa mig med en nedtryckt mössa på huvudet och myskläder. Jag älskar ju gå skitig, det är lite mer jag. 
 
 

Sedan när jag har fotat ska slå in julklappar, nu är jag på G och det har kommit en del nu som ska bli paket. Har äntligen fått mina ljusstakar från Campadre också, Lykta och ljusstake i glas…får visa senare. 

 
Ha en fin dag! Börjar dagen med morgonpromenad med min vän Helena.
 
Kram Lotta
 
 💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fotojobb hemma”

 1. Tack för fin blogg!

  Blir så inspirerad när jag läser dina inlägg. Jag själv är uppvuxen på landet och älskar att vara skitig, precis som du. Att vara osminkad gör inget för mig (att göra sig extra fin ibland är bara en bonus).
  I framtiden vill jag oxå bo i hus, kunna greja i trädgården, kanske ha lite djur. Har smått börjat få lite drömmar att kunna leva på sociala medier – har nyss startat upp min Instagram och hoppas kunna få många följare i framtiden (@textilvagen10 heter jag där).
  Hade varit så skönt att bara jobba deltid på vanliga jobbet och sedan jobba som influenser eller liknande den andra tiden. Härligt att kunna vara hemma och leva i nuet – att kombinera 🙂

  Har du några tips hur man ska våga ta steget och komma dit man vill?

  Ha en fin dag! 🙂

  Mvh,
  Elin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *