Kalasväder och hemmadag

Det blev så fint väder igår när vi hade kalas och till och med lite vindstilla en stund. Lite värme skulle sitta fint nu.
Jag ska snart börja med helgfrukosten för det är mysigt när alla är hemma och göra lite extra fint. Äta tillsammans och hinna prata en stund och sedan blir det utedag.
Har mycket att pyssla med på vår gård och jag älskar det. Det där pysslandet är glädje för mig. Nu när vår stora skola är städad också känns det extra bra att vi bara har allt ute att fixa med. Blir nog att starta en liten brasa också om det inte blåser. Kanske grilla ute, det brukar vi göra på helgerna.
Nu ska jag njuta av dagen. Vi tittade i album igår och man inser så fort livet går. Jag ska sätta mig och fundera på framtiden och tänka mer så vi verkligen gör det vi vill. En sommarstuga vid vatten är en dröm för mig/oss och det jobbar vi på, sedan kanske jag vill resa mer. Annars älskar jag mest vara hemma och jobba nu. Bara värmen kommer så blir man lite mer sugen att upptäcka igen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Kalasväder och hemmadag”

  1. Ni bor verkligen fint! Tycker det ser så mysigt och härligt ut med hus som är röda med vita knutar och som har en flaggstång på gården. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *