Duka till fest

)
Vi körde på guld på Elins 18 års kalas, det ska synas när man fyller stort. Tycker de där siffrorna och bokstäverna är coola men jösses vad de var stora. Hade glömt att köpa helium men det blev bra ändå. Elin var så nöjd och det var huvudsaken.
Elin tycker att hon ska inte vara med på bloggen förrän imorgon när det är hennes riktiga födelsedag men så här såg jag ut. Det är aldrig någon som fotar mig så jag får fota i spegeln 🙂
Maten blev så god och bra tillslut. Fyllda kycklingfiléer med pesto och mozzarella och bacon, sallad, frukter, bröd och potatisgratäng och så tårtan som jag visat innan. Så glad det blev så bra och Elin var pigg. Gästerna blev kvar länge och det spelades, sjöng och tittade i gamla album och hade det så mysigt. Idag är förkylningen lite värre igen men imorgon är det 18 års dag och skoldag.
Nej nu ska jag ta och checka in oss på planet till Barcelona. Nästa vecka far vi.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Duka till fest”

  1. Så läcker dukning! Det ska jag komma ihåg till nästa högtidsdag här hemma.
    Känner igen mig i att ingen annan fotar så man får fota sig själv. Letar efter bilder på hur jag såg ut innan jag gick ner i vikt, men ingen fotade mig och jag ville väl inte riktigt fota mig själv då heller…

  2. GRATTIS I FÖRSKOTT och så fint ni har fixat det .18 år tänk vad tiden går min Ebba blir 19 snart och då blir det kalas + stundetfest samma dag 🙂 Bra med tips på mat kram

  3. Hej Lotta! Sitter och planerar mat inför dotterns konfirmation till helgen och blir lite sugen på dessa fyllda kycklingfileér, har du nåt recept eller har ni free-base:at? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *