Tjejrum, New York och Gossip Girl tour

 
 
På nätterna när Elin var så dålig och hade ont då drömde hon om att åka till New York. Då satt vi och kollade på filmer för att inte tänka på smärtan. Vi pratade ofta om att ha en dröm att längta till efter cancern, en dröm som går att uppfylla och säga ”att tänk nu står jag här, drömmen blev sann. Jag lever.” 
 
 
 
Ni är många som undrar över spegeln med lampor, den finns här 
 
 
Elins dröm blev att åka till New York och gå på en Gossip girl tour. Det skulle bli en resa när allt detta är över.  Nästa år i maj så åker vi iväg, vi kommer vara borta den dagen då hon har varit i sin behandling i två år och då är det bara sex månader kvar tills behandlingen är slut.. Resan är bokad och nu är det bestämt att vi ska bo på Park Lane med ett rum som har utsikt mot Central Park. Det känns fantastiskt att den här drömmen ska få bli sann, för då kändes det långt borta. Detta är en drömresa för hela familjen även om det är Elin först och främst som fått bestämma. Philips dröm är däremot att hela familjen ska åka på en charter och bo med all inclusive så det får bli efter detta. 
 
 
Jag ska sätta mig och kolla in olika ställen vi ska besöka, restauranger osv och vi kommer dela med oss av allt vi kommer göra. 
 
Ikväll ska vi ha gäster här och nu ska vi ut en sväng innan det är dags att hoppa i duschen och fixa maten till gästerna kommer.
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Tjejrum, New York och Gossip Girl tour”

 1. Så underbart att ha en NY-resa at se fram emot!!! Så coolt!
  Vi har det som ett långsiktigt mål, 2020 ska vi åka dit, då fyller Tyra 15 :))
  Å Elin har ett sååå fint rum!
  Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll med era vänner 🙂
  Kraaaam Anna

 2. Så viktigt att få drömma sig bort när livet går åt fel håll å nu snart får förverkliga den. Ser fram emot att via bloggen få följa med på era resor….genom livet å till new york. Med nästan jämngamla flickor å med bara ett par mil mellan oss har det gjort att jag ofta tänkt på er å den overkliga verklighet ni haft/har. Beundrar ditt sätt att uttrycka förtvivlan, sorg,glädje ja alla känslor i ord. Tack för att du så ödmjukt delar med dig. En liten undran också…. var har ni köpt kylie läppstiftet? Krams maria

  1. Hej, det är svårt att förstå allt som hänt men nu är man lycklig när hon slipper alla dropp. Äntligen kunna leva igen. Läppdoften har hon köpt på en marknad, men de finns annua spå nätet tror jag men svårt att få tag i. Kram Lotta

 3. Drömmar är härligt – och ibland extra livsviktigt på något vis! Tänk att vara där snart, i drömmen för Elin och er andra.
  Vi drar också iväg i maj, fast till fina Minneapolis där vår dotter då genomfört sin dröm, hon tar examen från University of Minnesota. Det är så häftigt att uppleva hur det som kanske för 10 år sedan kändes som enbart en larvig dröm faktiskt blev genomförbar. Trots svårigheter på flera vis. Det är häftigt!
  kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *