Stenvägg eller vad man ska kalla den

 
Idag har jag börjat med stenväggen eller vad man ska kalla den, det är en slänt som man inte kan göra så mycket med så jag vill ha stenvägg där och sedan kommer makadam på marken. Ovanför stenkanten ska det bli kastanjestaket. 
 
 
Här ser ni lite mer där bakom blommorna att det är som en slänt. 
 
 
Nu är jag lite på gång, det kommer ta lite tid för att köra och bära sten är tungt så jag tar lite i taget. 
 
 
Jag har ju alltid mina fina hönsvänner med mig när jag är ute, de skiter överallt men det får de så gärna. Fria höns och tuppar är riktigt lantliv 🙂
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Stenvägg eller vad man ska kalla den”

  1. Visst är det hääärligt med stenar.Ska bli kul å se ditt "stenfall" när det är klart. I vår sommarstuga har jag gjort en jätterabatt med grus, sten, buskar o blommor. Att påta i trädgården är nog det bästa jag vet 🙂
    Kram från Mari-Anne o mjau till Findus från Pixie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *