Du och jag i 25 år

 
 
Vaknar varje morgon och tittar ut genom vårt matsalsfönster och ser solen gå upp utanför den lilla hagen, de där balarna med halm är så vackra tycker jag. 
 
 
Idag är en bra dag och vi har haft en vanlig vardag, älskar det. Jag ska ut och köra sten nu till min vägg som jag ska bygga vid orangeriet. Har lite träningsvärk sedan x-fiten som jag kan bättra på. 
 
 
 
 
 
Idag firar jag och min Karl-johan 25 år tillsammans. Åren går och jag är en lycklig kvinna vid hans sida. Att leva tillsammans är ingen dans på rosor. Vi har haft våra prövningar, men sista åren har gjort oss starka. Vi vet vad som är viktigt i livet och hur vi ska hjälpa varandra att må bra. Det bästa med min man är att han litar och tror på mig fast jag är en mycket mer galen människa än honom. Han får mig att känna trygghet och våga leva fullt ut. Han ställer upp på oss och vår familj. Han är en man jag kan lita på i alla situationer. Sedan känner jag fortfarande pirr och galenskap tillsammans med honom och jag längtar att vi ska bli gamla tillsammans och allt vi har kvar att uppleva. Ikväll får vi fira kärleken och det vill göra tillsammans med barnen.
 
 
Nej nu ska jag som sagt ut och jobba, jag vet att han skulle komma hem med lite överraskning idag så vi får se vad han hittat på. 
 
P.s vinnaren av jackan kommer ikväll….väntar mail från Nyform
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Du och jag i 25 år”

  1. Det är en bedrift att hålla ihop under så lång tid. Vi har firat vår 30-åriga bröllopsdag i sommar men hängt ihop i 37 år. Sedan vi var 15. Och precis som du säger är det inte alltid en dans på rosor. Men man kämpar tillsammans mot alla prövningar man ställs inför. jag är inte den där typen som kastar in handduken när det kniper. Jag är som du. Väljer att se möjligheterna istället.
    Fira ordentligt ikväll, både kärleken och livet. Ni är så värda allt gott i framtiden. Kram och hälsa din fina familj <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *