Plommonträd och snart 25 år tillsammans

 
 
Vi firar 25 år imorgon, jag och mannen tillsammans och inga presenter har vi sagt. Jag har istället planterat lite mer idag. Tänkte ett plommonträd ska få växa utanför orangeriet och visa vår kärlek. I den främre delen ska vi ha flis, inne i köksträdgården blir det makadam. Vi har ändrat oss lite. Det blir heller inget tegel på marken, det blev nedröstat 🙂
 
 
 
I den runda delen blev det plommonträd Opal medelstort, rosor Astrid Lindgren, kantnepeta och höstanemon. Köpte också en Syrenbuddleja. 
 
 
 
 
Det är dags för en sen lunch här och i eftermiddag ska jag ut och gå med min bästis. Här ska det bli fint väder hela veckan så jag ska jobba i min trädgård. Elin kan bara gå några timmar i skolan då hon inte är så pigg ännu så jag är chaufför och hemma ett tag till.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Plommonträd och snart 25 år tillsammans”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *