Bara umgås, prata, tända ljus, laga mat och dricka vin.

 
 
För oss funkar det inte om livet blir för stressigt med för många aktiviteter osv. Så igårkväll tog vi en lugn kväll. Bara umgås, prata, tända ljus, laga mat och dricka vin. När min man kommer hem och lagar mat och sjunger vid spisen då vet man att han mår bra. Ingen av barnen har några aktiviteter på kvällarna, istället har sonen och pappa i huset börjat träna ihop i gymmet i byn. 
 
 
 
Igår kväll prata vi om vår nästa bygge vid poolen som blir nästa år och vi pratar om hur vi mår. Jag fixar tvätten och så tittar de på idol när jag jobbar en stund. En bra kväll. Lugn och skön. Med Kalle pratar jag om allt. Han kan mig utan och innan och jag kan inte tänka mig hur det skulle vara utan honom. Han är min ventil.
 
 
 
 
 
Jag tycker om att duka fint när vi ska äta och de där fina blommorna på bordet som jag fick av Cecilia gör så mycket för stämningen. 
 
 
Jag tänder många ljus nu när det börjar bli mörkare. Vill du ha en doft på ljus som bara ger så lagom mycket doft så kan jag rekommendera detta här  Älskar Voluspa och vill alltid ha några doftljus hemma. 
 
Idag ska jag bli fin i håret, lite mer höst i mina hairtalk och så ska jag gå på stan med Elin en sväng. Vi ska ha gäster i helgen så handla lite mat också. 
 
Ha en skön fredag!
 
Kram Lotta
 
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Bara umgås, prata, tända ljus, laga mat och dricka vin.”

  1. Hej,

    Med tanke på att mörkret kryper allt närmare. Skulle du inte kunna varna alla för värmeljus. Satt på en utbildning i brand tidigare i veckan och kommer aldrig mer köpa värmeljus då blandningen mellan stearin och paraffin kan vara ödesdiger speciellt om ljusen står för nära varandra. Av värmeljuset bildas en bubbla som riskerar att antändas 😩

    Hoppas att ni får en fantastisk helg i alla fall med gäster, mat och rubbet 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *