Slingat mina hairtalk och tacksamhetsfredag

 
Å ni är underbara som gett mig så fina kommentarer om mitt hår på instagram Jag får tacka Amanda på studio Leander som bara kan fixa så fint efter jag visat en bild på en färg jag vill ha. På morgonen såg mitt hår ut så här efter duschen. Lite solblekt och utväxt. 
 
 
 
Mobilfodral och halsduk här, plånbok här 
 
 
Efter jag lämnat Elin på sin fotoskola så begav jag mig till frissan i Linköping för att sitta och ha det bra i flera timmar. 
 
 
Här på bilden har vi tagit av mina hairtalk. Mitt eget hår har växt en hel del, men det är fortfarande tunt. 
 
 
Så här snyggt blev det efter Amanda trollat med tre olika färger och satt i hairtalken. Så nöjd!! Hairtalken vann jag i en tävling men färg och omsättningarna får jag betala själv. Lite för dyrt enligt min man 🙂 men jag är så glad att jag har möjligheten till detta för jag känner mig så fin med det här håret. 
 
 
 
Efter frissan kom Elin från skolan och mötte mig på stan. Ni förstår känslan. Hon är i skolan varje dag och kommer där på gatan och möter mig. Den känslan gör mig så innerligt lycklig!! Jag är så tacksam mot allt , helst när mina barn mår bra. Vi lunchade, hon shoppade lite och så köpte ost på Norins och mat till våra gäster som kommer imorgon, 
 
 
Jacka, väska här, blus gammal esprite, jeans här 
 
 
Poncho här 
 
Nu ska jag börja laga mat här med Kalle. Philip har åkt på konfirmationsläger och Elin och hennes vän kollar in location i vår gamla skola och ska fota 60tals bilder imorgon. Ett uppdrag hon fått i skolan. 
 
Ha en härlig kväll, nu korkar jag upp ett glas vin…igen 🙂
 
 
Kram Lotta
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Slingat mina hairtalk och tacksamhetsfredag”

 1. Hej min vän!
  Å vilken mysig dag du hade!!
  Å håret är helt underbart..
  Men det mest fantastiska är ju att hon kom gåendes där på stan….
  å att hon letar bakgrunder….alltså…hur stort är inte det?
  Livet kommer tillbaka..
  Nu ses vi snart…lääängtar!
  Kram Katarina

 2. Hej Lotta!
  Så fin du blev i håret, ponchon ser jättemysig ut. Vill ha…Kan förstå att det känns helt otroligt att möta sin fina dotter där på stan. Livet har återvänt och hon klara sig själv.
  Stor kram du inspirerar verkligen mig samt ger mig många tankar om litet.
  Kram
  ingela

 3. Fantastiskt vad fint det går att göra med håret. Du är superfin, förstår det känns värt det. Hoppas Elin trivs bra i skolan, men måste ju vara kanon med fotandet dom liksom ligger i generna 😀 Häftigt! Mina barn har liksom gått i mamma o pappas fotspår, sonen är IT tekniker o jobbar med sånt jag kan utan o innan, är fantastiskt när ens barn får ett jobb o växer så med uppgiften. Det är ju liksom det som är föräldraskapets mission…. Kram o ha det härligt ikväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *