Äppelkaka

 
 
Idag är det äpplets dag så tips på en god äppelkaka som du hittar receptet på här . Det är även den som bloggaren HoP tispsat om. Grymt god!
 
Hoppas ni har det bra! Det har strulat med bloggen som inte gick att öppna…gahhh blir tokig men vet inte varför och kunde inget göra. Helt plötsligt så funka det. Teknisk är man inte kan jag lova, men det brukar lösa sig. Bara andas och tänka att det löser sig och det gjorde det. 
 
Vi var uppe sent igår och idag är man inte så piggelin direkt. Det är ju så kul att ha gäster och som sover över. Gillar det där med att äta frukost ihop och få bjuda på gottigheter, men sedan när de åkte hem kraschade jag i sängen och sov en timme. Är inte van att umgås så mycket och vara uppe så sent. Skulle på x-fit men har istället plockat till mig en tallrik med goda ostar och marmelad 🙂 ibland blir det inte som man tänkt sig men jag följer kroppen. Kroppen var trött nu. Imorgon ska jag ut och gå med min bästa vän och kan ta x-fit på tisdag istället. 
 
Annars har ju så mycket kul jag kan göra ute vid vårt orangeri. Har fått jord också, så imorgon ska jag kör järnet. Åker snart bort i flera dagar.  Måla klart pallkragar, hämta sten, köra ut jord i alla hålor osv. Älskar det här höstvädret och vara ute så det blir toppen. Veckan efter ska jag göra ett nytt reportage här hemma, ett till bakreportage. Behöver få tag i ägg i fina färger. Våra höns värper bara bruna ägg. 
 
Ha en fin kväll alla där ute!
 
Kram Lotta
 
………………………………..
 
Mer bakning hittar du här om du scrollar neråt
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Äppelkaka”

  1. Hej Lotta!
    Läste Dina förra inlägg:jag förstår känslan när Du möter Din Dotter efter skolan!!Yipee!Vi mötte vårt barnbarn för någon vecka sen och hon har också börjat skolan efter att ha varit sjuk(länge)!Tänk att Hon kan gå i skolan nu!!Fantasiskt!!Jag är så glad och tacksam!!Precis som Du…
    Önskar er i Hela Familjen en Skön Höst!!Men först Brittsommar!
    Kram från Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *