Vi ska käka lite, fika och ut och gå och mest av allt ska vi prata skit

 
Tjohoo så kul, idag kommer bloggerskan Sallys hus hit. Det ska bli så kul. Elin och hennes vän ska vara hemma hela dagen också och fota bilder för ett uppdrag de har i skolan. Så idag är jag inte ensam. 

 
 
Vi ska käka lite, fika och ut och gå och mest av allt ska vi prata skit 🙂 Katarina och jag har känt varandra ganska många år nu och har samma inställning till livet. Man ska ha rooooligt…..och jag har längtat efter att träffa henne. Så nu äntligen. 
 
 
 
 
 
Vi har börjat elda här hemma och det är så mysigt med brasa tycker jag.
 
Nej nu jag upp och väcka sonen och sätta lite fart här.
 
Kram Lotta
 
………………………….
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Vi ska käka lite, fika och ut och gå och mest av allt ska vi prata skit”

 1. Åååå haaaallåååå godmorgon!!
  Snaaaart susar jag i väg…ska bara göra mig vacker först….haha..
  Det ska bli så underbart mysigt att äntligen ses vännen..
  Tjoooohooooo!
  Kraaaaam

 2. Jag är så otroligt imponerad av dig och din familj! Du har ett otroligt vackert hem och verkar ha ett lika vackert inre.
  Ta hand om varandra och njut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *