Lökar

 
Har ni planterat några lökar än? Jag beställde från Holland men det blev strul med betalningen för mitt kort ville inte utomlands så jag har mailat och kollat om de kommer. Vill så gärna få ner dem i jorden framöver.
 
Imorgon ska jag plantera andra växter som jag beställt på nätet, massor av fina julrosor i olika färger m.m Nu är det på slutspurten att fixa ute och sedan blir det bara pyssla inne igen. Känns lite underligt för jag har jobbat ute så mycket och verkligen älskat denna sommar och höst som varit så fin. Men nu laddar jag för mer innemys igen.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Lökar”

 1. Hallå igen vännen..
  Saknar dig redan…
  Jag har ju redan kommit på en massa massa som vi inte hann prata om… som det där med lökar tex….;)
  Jag har en hel påse full som jag måste plantera…å vet du… jag har aldrig köpt en lök i hela mitt liv tidigare……hihi…bara planterat ner påskliljor och pärlhyacinter man haft i krukor…
  Skulle ju ha frågat hur tätt man ska plantera osv….

  Ja vi får helt enkelt ta o ses snart igen…
  Kraaaaaam o natti natti

 2. Jag har köpt krokusar, snödroppar, minipåskliljor och några gula små minitulpaner som jag tyckte var så söta. Har inte planterat än men måste nog göra det så snart som möjligt innan frosten slår till på riktigt. Har fått lära mig den hårda vägen att vanliga tulpaner kan jag ej plantera här för de är godis för rådjuren 🙂 Men jag har hört att de ej gillar påskliljor och gula tulpaner så vi får väl se! Önskar dig en trevlig dag!

 3. Nope inga lökar här än… Vet inte vart jag ska sätta dem heller just nu så jag får vänta tills nästa år när trädgården kanske har lite mer att erbjuda;-)
  Läste just Katarinas härliga inlägg om besöket hemma hos dig :))
  Så härlig dag ni hade!!!
  Ha en fin onsdag!
  Kraaam Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *