Tjejmiddag och hinna fixa hemma

 
Igår var en bra dag måste jag säga. Då hann vi en del hemma och så tjejmiddag hos min bästis på kvällen. Vi har en hel del grejer att ta tag i innan min man kommer jobba utomlands några veckor och snön kommer. Nästa helg så följer han med till Tyskland och fyller vinkällaren så då blir det inte mycket gjort. 
 
 
Igår bytte vi äntligen ett fönster som rutan varit trasig i över ett år. Sånt där man retar sig på att man inte gör. Men när man håller på med annat så har det inte prioriteras. Nu mötts man av ett helt fönster.
 
 
 
 
Sedan blev det plåtar på poolen. Varje år kommer vi igång när det är skitväder , men nu är det gjort. Nästa år ska det bli nytt golv och plank här och det kommer bli så fint. Längtar till dess! Vi har börjat riva bort det gamla golvet som är jättedåligt, hål på flera ställen. 
 
I veckan som kommer ska jag ta hand om löven. Har en trasig gräsklippare igen 🙂 så jag har inte kunnat klippa löven men jag har köpt mig en ny fin vagn som vi ska sätta ihop och som vi ska använda oss av bakom gräsklipparen och så fixa gräsklipparen så klipper vi sönder dem också när det blir lite mer torrt ute. 
 
 
 
Sedan blev det tjejmiddag och göra sig lite fin. Det var mysigt att träffa några av mina närmsta vänner. 
 
Idag ska vi sätta på foder på orangeriet. De ligger färdigmålade ute i vår gamla skola. Jag ska plantera en honungsros och köra stenar som ska bli en stentrapp ( mer om det senare) sedan kommer min pappa och sambo på middag. Så fullt upp idag också och x-fit ikväll. 
 
Nu ska jag sätta mig och bestämma vilken soffgrupp jag ska beställa, antingen blir det Trademax eller Trendrums howard luxor med gräddvitt tyg. Tack för tips på instagram. Bord vet jag i alla fall att jag vill ha Brukas runda vita, så det får jag beställa i stan i veckan. Så ser mitt liv ut och nu ska jag lata mig en stund innan familjen vaknar eller så kanske jag somnar om igen en stund. Ha det så bra.
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Tjejmiddag och hinna fixa hemma”

  1. Hej Lotta! Har läst ikapp på din blogg och VAD din vanliga energi återvänt! Så härligt att läsa och det är också så fint att läsa hur du/ni väver in en så fin ödmjukhet till livet. Kram! Ha en fin söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *