Bastu och badrum

 
För flera år sedan gick jag igenom hela huset och rensade överallt. Nu är det dags igen. Jag har börjat ute men kommer fortsätta både inne och ute. Mindre prylar och lite mer ordning vill jag ha. När Elin varit sjuk så har det inte varit aktuellt, men nu vill jag ha ordning igen. 
 
Idag har jag tömt bastun på dynor som vi har på sommaren så nu kan man bada och basta igen.
 
 
 
 
 
Bastun använde vi lite mer innan vi fick bubbelbadet men på vintern när det blir kallt då är det himla mysigt att basta. 
 
 
 
 
Lyktor gamla
 
 
 
 
Vårt badrum var garderob, litet badrum och tvrum innan vi gjorde ett stort badrum med bastu, tvättstuga och liten walk in closet. Jag är så nöjd att vi tog tag i det för många år sedan för vi har haft så mycket glädje av det stora badrummet istället för att ha tre vardagsrum i fil som det var när vi flyttade hit. 
 
Nej nu är det snart dags att åka till verkstaden och få vinterdäck på bilen så bäst jag sätter lte fart igen. 
 
Ha det så bra 💗💗
 
Kram Lotta
 
…………………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Bastu och badrum”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *