Börjar känna igen mig själv

 
Äntligen är min energi tillbaka och jag känner mig som förr, även om jag tänker omkring saker på ett annat sätt så orkar jag ta tag i saker och slutföra saker. Jag kan handla igen i stora affärer och det känns bra och jag klarar av flera saker på en dag. Här hemma har det funkat bra mest hela tiden, men nu kan jag även känna mig trygg och stabil utanför hemmet. Jag har förstått att mycket är kopplat till om barnen mår bra vilket är naturligt i den process vi gått igenom och har det gått två månader sedan Elin slutade med den stora behandlingen. Jag ska uppdatera lite mer vad som hänt och som händer framöver omkring den. Vi har pratat om det Elin och jag att berätta lite mer varannan månad när det är dags för ryggmärgsinjektionerna och på måndag är det dags. 
 
Nu ska jag vila och prata med Kalle som kommit hem från jobbet. Efter jobb, städat, storhandlat och sprungit så är man lagom fredagstrött. Så nu ska jag lata mig kvällen lång med datorn i knät och vi ska prata ihop oss om våra projekt och vad som ska priortieras framöver. De där samtalen är så viktiga för oss. 
 
Ha en skön fredag och helg 🍂🍁
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *