Vardagsrummet

 
Lite bilder från vardagsrummet har ni önskat. Vi blev jättenöjda med de nya sofforna från Trademax, dessa heter lyx men det finns även en ännu finare variant. Vi tyckte denna blev bra till oss. Nu kom visst inte tresitsen med så mycket men den är en svängd variant. Färgen är beige. Jag får fota fler bilder framöver, typsikt mig att jag inte tänkte på det. 
 
 
Bordet från Bruka och matta och lampa är samma som innan. Jag tittade på soffa på Mio , men den kände jag var  för dyr. Jag är glad att vi valde dessa för de är godkända av alla i familjen och då fick vi hela soffgruppen för mindre pengar än en soffa med avtagbar klädsel på Mio. 
 
Om man tycker att sittkomforten är superviktig ska man kanske inte välja denna soffgruppen, även om vi tycker det är bra för oss. Man tänker så olika så man får gå på sin egen känsla. 
 
 
 
Ikväll ska jag ha mysigt , ska på Laleh konsert med ett gäng ungdomar och min vän Camilla och så fixa klart mina naglar. Jag ska inte sitta vid datorn så mycket, måste bara köpa några julklappar på black friday först. Fick migrän igår och blev skitdålig, jag brukar få det vid mens så jag får nog kolla upp om jag kan göra någonting åt det. Så idag ska jag bara njuta, vill gärna hinna gå en promenad som inte blev av när barnen var sjuka och ta hand om mig själv. 
 
Ta hand om er! 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Vardagsrummet”

  1. Det förstår jag att ni blev nöjda med möblerna, det är jättesnyggt. Vi köpte också en bäddsoffa till tv-rummet i somras från Trademax vi blev också nöjda.
    En underbar bukett har du på bordet, det var fint med det gröna du hade i buketten. Amarylis är en ståtlig julblomma.
    Ha det så trevligt i kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *