Frukost och julmat

 
Godmorgon vänner, igår blev det sent för vi var på konsert med Laleh, jag, Elin, min granne och Elins två bästa vänner. Det var så kul att gå dit. Förra gången vi var där så var Elin så dålig och satt i rullstol. Men igår var hon piggelin.
 
 
Har ni ätit någon julmat ännu? Jag brukar försöka spara lite på det, men jag var så sugen så en liten kvällstallrik blev det häromdagen. Det är sååå gott! I år har vi bokat julbord också på Ombergs turisthotell och det ska bli så mysigt. 
 
 
 
 
Ha nu en riktigt skön lördag, jag ska hitta på något kul med ungarna har jag tänkt. 
 
 Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Frukost och julmat”

  1. I mina hemtrakter i Svenskfinland åt man alltid rejält med julmat på första advent. Men jag är numera nöjd med att äta den på själva julen, och möjligen på ett julbord innan dess ifall jag blir bjuden. Att ha firat jul i fjällen några år har dock fått oss att "downshifta" rejält på "jul-kraven" vilket är skönt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *