Snö på landet

 
Så här såg det ut hos oss på morgonen, det var -7 och sååååå mysigt med snön som kommit under natten.  Det har varit soligt idag och jag har gått promenad min närmsta granne. Jag har också varit och handlat på morgonen. Åka och handla kl 8 när affären är nästan tom är så skönt.
 
 
 
Ikväll kommer svärmor och svärfar på middag, det blir glögg och tillbehör när de kommer. Nu är det glöggtider tycker jag. Ska tipsa er imorgon om lite glöggtillbehör. Men nu måste jag jobba en stund, har inte suttit vid datorn något idag så jag måste svara på mailen och sedan ska jag hjälpa Kalle med maten. 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Snö på landet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *