Rumsgran

 
 
Känns som jag börjar bli sjuk. Har inte varit sjuk på flera år förutom när jag fick pinnen i ögat och låg på sjukhus flera dagar. Har ont i halsen och fått förkylning så nu får jag ta det lite lugnt med träning ett tag. Har annars skitont i ändan efter x-fiten i söndags så det är väl som det ska vara. Det ska kännas, träningsvärk är bra värk. 
 
Har varit ute på morgonen och gjort fint vid orangeriet, satt upp granar och tallris. Ska visa er senare. Nu är det bara belysning och lite hyacinter kvar där inne. Tänkte jag skulle ha lite glöggkväll där när jag ska ha min tjejmiddag i december. Tror det blir mysigt att sitta där och dricka glögg och vi har det ganska varmt där inne. 
 
Har ni sett, jag har skaffat mig en rumsgran. De är så lättskötta och fina tycker jag. Har man svårt att sköta blommor så är en rumsgran en bra investering. De behöver knappt någon kärlek 🙂
 
Nej nu är det dags att jobba lite och tända en brasa och ni får ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
 ——————–
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Rumsgran”

  1. Jeg har lige købt en lille stuegran – og plakaten med sommerfuglen har vi magen til 🙂
    God bedring! Håber at du bare bliver forkølet, og at det snart går over igen, så du kan komme videre med de hyggeligt juleforberedelser.
    Hilsner fra Nane

  2. Jobbigt att känna sig lite småsjuk, hoppas det inte blir något allvarligt. Kommer säkert bli jättefint med glögg där ute, lite som hos Ernst kan jag tro. Rumsgran har jag ingen tur med tyvärr. Kraaam Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *