Älskade sibiriska katt

 
Nu har jag varit ute i tre timmar idag i regnet och satt upp alla granar, tallris m.m så nu är jag redo för julbelysning. Jösses jag var som en dränkt katt där ute. Fick gå in och byta kläder en gång för jag blev så blöt. Bäst att passa på när snön är borta och det inte är så mycket tjäle i marken.
 
 
 
 
Katten däremot ser till att vara inne och mysa. Han gillar sova på rygg. Han är så mysig våran Findus. Han gillar att vara ute mycket helst på nätterna men han sover ofta bort dagarna. 
 
Jag känner mig inte hundra som jag skrev tidigare så nu blir det att elda, dricka te och sitta vid datorn en stund så får vi om det vänder. 
 
Kram Lotta
 
………………
 
Mer om Findus kan du läsa här om du srollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Älskade sibiriska katt”

  1. Så söt och gosig er katt är, såg att du skrev sibirisk katt, den verkar så mysig!! Min dotter har skaffat en bondkatt, den är inte så kelig, vill helst ligga själv och sova. Den är ca.4 mån. blir kanske keligare när den blir lite äldre eller efter kastreringen?! Du får dricka honungsvatten el. te med färsk ingefära i, det brukar hjälpa!! Krya på dig!! Kram o nattis <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *