Lite fint hos hönorna

 
Hönorna är mest inne nu när det är kallt, dessa bilder tog jag innan snön kom. Jag har pyntat lite hos hönsen och satt igång deras ljusslinga på hönsgården. 
 

 
 
Idag har jag varit med katten hos en tjej som har trimmat bort alla tovor på magen och klippt hans klor. För några veckor sedan var han så fin i pälsen men sedan började tovorna och han gillar inte bli kammad på magen så det var lika bra att trimma bort dessa. Han har varit så gosig hela eftermiddagen efter det och var så glad när han fick komma hem igen. 
 
 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

29 reaktioner på ”Lite fint hos hönorna”

 1. Kan varmt rekommendera trosor från New Body som heter exklusive hipster. Kanon bra kvalitet, sköna och snygga.
  Lycka till! Hälsningar Anna

 2. Testade också lindex trosor för ett tag sen, tycker deras med hög midja är sköna och sitter bra! Håller annars med om new body, fast har bara testat bomull. Gillar inte andra material.

 3. Jag handlar helst underkläder på Change, fina underkläder och bra underkläder.

  Jag vet en hel del som gillar Le Leia, ligger i Malmö men har webbshop.

  Annars är nog Lindex där jag handlar trosor mest.

 4. Att underkläder sitter bra är så viktigt tycker jag. Jag köper AVET trosor. Helt underbara. Lite dyrare men fantastisk kvalité´.
  Så fina bilder och lyckliga höns och tuppar som bor hos er. Ha en fin dag Lotta.
  Kram

 5. Jag har också letat trosor en del. De ska vara bekväma men gärna lite fina också :). Numera köper jag bara denna modell från Twilfit https://www.twilfit.se/trosor/boxer/boxertrosa-dolly-potent_-purple/
  De kommer i olika färger och mönster hela tiden, sitter jättebra och skär inte in någonstans. Och spetsen är mjuk och skön. Så det blir mitt tips 🙂
  Så roligt att du pyntar till hönsen! De måste ju också få lite fint. Och det är så trevligt att se bilder. Tack! 🙂

 6. Älskar dina bilder! Blir så inspirerad! Jag måste fråga, har ni byggt bänken själva? Visade den för min man nu och har sagt att den här bänken är det enda jag vill ha i julklapp, så jag hoppas han bygger en! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *