Jag är inte är klar med min resa mot mitt bästa jag

 
Det snöar ute och jag har varit på en promenad. När jag går så lyssnar jag på ljudbok eller så låter jag bara tankarna få flöda fritt en stund. Inga sociala medier, ingen mail, inga intryck mer än från naturen. Ljudet från skorna som låter mot marken, snön som far runt huvudet och kylan som biter i kinderna. Det är underbart!
 
Under mina promenader eller springrundor så skapar jag ofta min framtid. Jag tänker vad jag vill göra, funderar på hur jag mår osv. Idag kände jag verkligen att jag äger mitt liv igen. Det är inte cancern som styr vårt liv, utan vi äger livet och styr livet mot den riktning vi vill vidare. 
 
 
Mobilfodral här 
 
Det är verkligen en glädje att kunna påverka sitt eget liv. När man är där i allt det där sjuka så förstår man hur värdefullt livet är bara man får vara frisk. Det är också då man förstår hur viktigt det är att alltid jobba med sin hjärna och sina tankar och känslor för att orka, både i bra och svåra stunder. I de svåra stunderna har man som mest nytta av att tankarna och hjärnan är snäll emot en. Det är då man verkligen behöver en hjärna som hjälper en  att tänka bra tankar. 
 
Jag är inte är klar med min resa mot mitt bästa jag. Det känns som jag har börjat, blivit avbruten och nu igång igen. Jag vill ge mig de bästa tankarna och de bästa stunderna så jag jobbar vidare på det. Jag vill utvecklas och lära mig nya saker, jag ge min kropp träning, bra mat, vila, spännande upplevelser, utmaningar, trevliga möten med människor, kärlek osv. Framförallt vill jag ge min hjärna bra tankar som gör att jag står stark i det samhället som vi har nu. Det är inte lätt, men jag tar mig de stunderna med mig själv då jag jobbar med mina tankar inför framtiden. 
 
Kram Lotta
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag är inte är klar med min resa mot mitt bästa jag”

  1. Blir verkligen berörd av ditt inlägg! Så härligt att läsa dina ord om att det inte längre är cancern som styr era liv, ni har återerövrat livet! Underbart! 😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *