Dofter

 
Något som jag saknar när jag är sjuk är smak och doft. Man tänker att det är så självklart annars med känna smak och doft men när förkylningen satt sig så känner man ingenting. Så tråkigt. Sugen är jag på en massa saker som jag inte brukar äta heller men jag känner ändå inte vad det smakar. 
 
 
Ljus Vouluspa här
 
Jag älskar doftljus och doftpinnar och har det på lite olika ställen i huset. Voluspa är en stor favorit och även Klinta. Gillar när det luktar fräscht. När man kommer hem till oss så har jag en påse juldoft i hallen.
 
 
Doftpinnar Nytvättat här 
 
 
Nu när mannen är ute och far i jobbet en del så sa han att jag fick önska mig en parfym. Så svårt bara. Var på båten till Danmark i somras och sniffade på några olika. Gillar den här och den här och den här. Tror de är lite söta parfymer eller vad kallas. Vad skulle ni önska för parfym om ni fick en i present? 
 
Kram Lotta
 
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Dofter”

  1. Jag vann Rihannas parfym som heter RiRi. Hade inga förväntningar alls på den eftersom de där "kändisparfymerna" inte alltid brukar vara så mycket att ha men den doftar helt underbart och är min favorit nu! Annars brukar jag gilla Escadas sommardofter och den som heter Magnetism.

  2. Jag älskar också dofter. Rituals har ju flera godingar och även små parfymflaskor som är bra för då kan man köpa flera eller byta oftare… Prada har en parfym "Infusion D`Iris" som jag tycker du ska dofta på för det är en lätt, blommig, lyxig doft som man bara älskar. Lycka till!

  3. Hej!
    Som du gillar jag Marc Jacobs Daisy Eau so fresh. Även bättre är Chance Chanel Eau tendre tycker jag. Doften är naturlig, fräsch och härlig! Många frågar vilken parfym jag har även om den doftar inte så mycket!
    Hälsningar!

  4. Burberry 🙂 inte så blommig. Lite kvälls eller höst/ vinterparfym. Favoriten just nu. Eller CK "äpplet", den gröna eller rosa. Fräscha båda två. Använder den rosa på sommaren, den gröna nu. Hej!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *